Lakering af døre

Er dørene i huset begyndt at se triste og kedelige ud? Det er ikke nødvendigt at skifte dørene ud endnu, hvor du måske kunne hælde til at gå efter de billigere døre, men du kan i stedet nøjes med at friske dem op med maling. For at opnå det bedste resultat med den mest jævne overflade, vil du i stedet for at gribe den almindelige malerpensel, benytte dig af lakering. Netop dette kan gøres ved PrimaLak / DM lakering, hvor vi sikre dig en lakering af døre, der ikke kun vil beskytte dine døre på ny med den friske maling, men også danne et helt nyt udtryk i dørens tilsvarende rum.

 

"Når PrimaLak / DM lakering tager imod dine døre, vil vi ikke kun tage det hårde arbejde for dig, men giver dig også en dør tilbage der er repareret og lakeret."

 

Det gør vi ved at slibe dørene når de kommer ind på vores værksted, så vi i den forbindelse har et ordentligt fundament når næste del af processen skal udføres. Her vil vi spartle og reparere mindre skader på døren, så vi kan få det ønskelige jævne resultat. Den næste del af arbejdet kommer an på kundens/dit ønske til hvilken farve døren skal have. Døren vil dermed blive malet med grunder, dernæst blive malet med en to komponent maling, der derfor kan holde til mere slid og rengøring i det lange løb. Den arbejdsproces der finder sted på lakering af din dør, er den samme som vil finde sted, de steder hvor dørene fabrikeres.

Lakering af døre hos PrimaLak / DM Lakering er derfor en sikker, holdbar og billigere måde at få døre så gode som nye.