Lakering af køkkenlåger

Alle der bevæger sig i et køkken, ved hvor slidt og træt det kan se ud efter år med madlavning, skuffer der bliver åbnet og lukket, en fedtet hånd her og der eller stegeos fra komfuret. I de fleste tilfælde er der intet i vejen med selve skufferne, men en enkelt renovering og lakering af lågerne kan gøre underværker og give dig følelsen af et nyt køkken, uden du skal ud og give et stort klem på pengepungen.

 

"Lakering af køkkenlåger kan du få ordnet hos PrimaLak / DM lakering, der ikke kun giver dig et flot køkken med de frisk lakerede låger, men også låger der vil holde mange år ud i fremtiden."   

 

Netop fordi køkkenlågerne bliver så udsat for fedtrester, er affedtning og en grundig rengøring den første del af vores arbejde, når lågerne kommer ind på vores værksted. Følgerne bliver lågerne repareret og slebet, så de får den ønskede, jævne overflade i det endelige resultat. Da vi efter dette arbejde står med låger af flot, jævnt og rent træ er det tid til den sidste del af processen.

 

Lågerne males nu med både grunder og en to komponent maling, som både skaber det nye friske udstyk, men også beskyttelsen for træet, så det kan holde endnu længere tid. Da lågerne males helt fra ny, giver det samtidig dig muligheden for at skabe forandring i dit køkken ved at vælge en ny farve eller nuance til dine låger.